Peräkärryn, henkilö- ja pakettiauton vuokraus Salossa

Ota yhteyttä

Salon Monimerkkihuolto on luotettava autokorjaamosi Salossa. Toteutamme muun muassa määräaikaishuollot ja kaikki muut autohuoltopalvelut kaikenmerkkisille ja -ikäisille ajoneuvoille. Meiltä voit myös vuokrata henkilö- ja pakettiauton tai peräkärryn edullisesti käyttöösi.

Ilmenikö sinulla kuljetustarpeita, mutta sopiva välineistö kuljetuksen toteuttamiseen puuttuu? Salon Monimerkkihuolto tarjoaa vuokralle luotettavan pakettiauton sekä perusperäkärryn erilaisiin kuljetustarpeisiisi – edullisin kustannuksin. Varmistamme vuokraamiemme ajoneuvojen toiminnan ja kunnon jokaisen vuokrauksen jäljiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää peräkärryn tai pakettiauton vuokrauksesta!

Volkswagen Transporter -pakettiauto

Tarjoamme vuokralle pitkänmallisen, pari- ja sivuovellisen Volkswagen Transporter -pakettiauton. Tähän autoon mahtuu jos jonkinmoista kuljetettavaa, ja jopa kokonainen muuttokuormakin vaihtaa osoitetta parilla reissulla.

Vuokraushinnat:

  • kaupunkikeikka (max kolme tuntia, 25 km) 25 €

  • aamusta aamuun (max 100 km) 60 €.

Mikäli tarvitset pakettiautoa käyttöösi pidemmäksi aikaa tai pidemmälle matkalle, ole meihin yhteydessä. Muut aika- ja kilometrimäärät voimme sopia tarpeesi mukaan.

Katso myös autohuoltopalvelumme

Juuttaan vanha peräkärry

Vuokraa käyttöösi perusperäkärry, jolla hoituvat erilaiset kuljetukset näppärästi. Koruttoman, mutta täysin toimivan kärryn vuokraushinta ei päätä huimaa, joten kysy rohkeasti. Sovimme hinnan yhdessä asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Kysy lisää

Henkilöauton vuokraus – myös pikaisella aikataululla

Meidän kauttamme onnistuu lisäksi henkilöauton vuokraus myös pidemmiksi ajanjaksoiksi, esimerkiksi hajonneen tai yllättävän auton tarpeen ajaksi. Hinnat ovat sopimuksen mukaan – kysy lisää ja teemme sinulle tarjouksen! Kysy tarvittaessa myös kuorma-auton ja vaihtolavojen vuokrauksesta.

Pyydä tarjous

Sovi vuokrauksesta ottamalla yhteyttä

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Voit toki myös soittaa meille, mikäli tarvitset vuokra-ajoneuvoa pikaisella varoitusajalla. Salon Monimerkkihuolto palvelee Salon seudun yksityis- että yritysasiakkaita ammattitaidolla ja luotettavasti.

Kaikki yhteystietomme