Jakopääremontit ja muut autohuollot – palvelemme Salossa

Ota yhteyttä

Salon Monimerkkihuolto tarjoaa laadukkaat autohuoltopalvelut kaikenmerkkisille autoille Salossa. Toteutamme muun muassa jakopääremontit vuosien kokemuksella. Tutustu osaavaan, autoalan ammattilaisista koostuvaan henkilökuntaamme.

Salon Monimerkkihuollossa sinua palvelevat autoalan pitkän linjan ammattilaiset. Vuosien kokemus autohommista, ensin harrastepohjalta ja myöhemmin opiskeltuna ammattina, varmistaa kattavan tietotaidon niin nykytekniikasta kuin vanhemmistakin ajoneuvoista.

 

Pidämme itsemme ajan tasalla kehittyvästä alastamme kouluttautumalla säännöllisesti, ja korjaamollamme ovat käytössä nykyaikaiset, alan parhaimmistoon kuuluvat työkalut ja välineet. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, olipa kyseessä autoremontin lopputulos tai asiakaspalvelumme laatu.

Yrittäjä Mika Jokiniemi

Yrittäjänä toimenkuvaani kuuluu kaikki mahdollinen autokorjaamon seinien sisällä tapahtuva toiminta. Tavoitteenani on, että sinä noudat autosi huollosta tyytyväisenä ja tulet vastaisuudessakin hyvillä mielin asiakkaaksemme.

Lue lisää yrityksestämme

Asentajaharjoittelija Antti

Tarjoamme myös nuorille ammattiopiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia, joten joukossamme saattaa työskennellä autoalan opiskelijoita työharjoittelujaksojen merkeissä.

Asiantuntevat autoasentajat apunasi

Palvelemme sinua kaikissa autohuoltoihin ja -korjauksiin liittyvissä asioissa autosi merkkiin tai ikään katsomatta. Salon Monimerkkihuollon tyytyväisiä asiakkaita ovat sekä yksityiset kotitaloudet että eri alojen yritykset. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Voit myös soitella tai tulla käymään paikan päällä korjaamollamme Salossa.

Kaikki yhteystietomme